Professional Media Group (PMG) is een grote speler op de Nederlandstalige vakbladenmarkt. Het geeft 33 bladen uit. Deze zijn allemaal actief op Verhalenmarkt!

Patissiers & chocolatiers, lassers en architecten. Ze blijven allemaal op de hoogte van de ontwikkelingen in hun vakgebied via vakbladen van PMG. De uitgever heeft zowel bladen over kleinere sectoren – zoals mode en events – als over de grote retail- en bouwsector. Een volledig overzicht van alle PMG-titels op Verhalenmarkt vind je op de website.

Verrassende wereld van vakbladen
De vakbladenmarkt is een interessante markt voor freelancers die hun specialistische kennis niet altijd kwijt kunnen bij generieke media. Freelancers zeggen echter vaak geen volledig beeld te hebben van de wereld van vakbladen. En bladen die je niet kent, benader je niet. Op Verhalenmarkt pitchen freelancers hun ideeën online. Via een algoritme komt de pitch automatisch terecht bij alle media voor wie het idee interessant is. Daarnaast kunnen media concrete opdrachten of oproepen uitzetten. Op deze manier brengt Verhalenmarkt freelancers en (vak)media nader tot elkaar.

Aanmelden
Wil jij jouw ideeën pitchen aan tientallen media in Nederland en Vlaanderen? Meld je dan nu aan op Verhalenmarkt. Wie weet ontstaan er verrassende samenwerkingen met bladen van de Professional Media Group.