De uitgeverij van vakbladen én consumentenbladen start op Verhalenmarkt met elf (!) verschillende titels.

Evolution Media Group specialiseert zich in B2B-vakbladen rondom twee thema’s: de horeca- en voedingssector. Onderwerpen waar legio verhalen over te vertellen zijn, en deze zoeken ze vanaf nu op Verhalenmarkt!

Titels
Food & Meat, De Slager, Brood & Banket en Food Industry zijn de vier titels die de voedingssector van Evolution Media Group vertegenwoordigen op Verhalenmarkt. Vanuit de horecabladen zijn Hotel Business, Catering & Grootkeuken, Restaurant Business, Café Revu en Frituur & Snack actief.

Voor journalisten die zich graag helemaal in een onderwerp verdiepen kan schrijven voor vakbladen een goede uitkomst zijn. Er is binnen Evolution Media Group veel ruimte voor specialistische onderwerpen.

Consumententijdschriften
Naast vaktijdschriften geeft Evolution Media Group ook twee consumententijdschriften uit: Karaat – over lifestyle – en BioGezond. Een blad waarin biologische voeding, gezondheid en duurzaamheid de centrale thema’s zijn. Karaat verschijnt in een aantal Vlaamse regio’s en wordt daar maandelijks huis-aan-huis bezorgd. Het is met een oplage van ruim een half miljoen het grootste tijdschrift van Oost- en West-Vlaanderen.

Wil jij jouw ideeën pitchen aan tientallen media in Nederland en Vlaanderen? Meld je dan nu aan op Verhalenmarkt. Wie weet lees jij jouw stuk binnenkort terug in een blad van de Evolution Media Group.