Good things come in threes: Verhalenmarkt breidt uit met Knack, Knack focus en Knack weekend. Waar zijn deze media naar op zoek?

Knack
Knack is het Nederlandstalige nieuwsmagazine van uitgeverij Roularta. Het blad bestaat uit een mix van achtergrondverhalen op het gebied van actualiteit in binnen- en buitenland en opiniestukken. Knack verschijnt eens per week, maar geeft online dagelijks duiding bij gebeurtenissen wereldwijd. Het blad richt zich met name op verhalen over politiek, economie, cultuur en samenleving. Met een oplage van ruim 110.000 exemplaren behoort Knack tot de best gelezen kwaliteitsmedia in Vlaanderen.

Knack Focus
Naast het nieuwsmagazine ontvangen abonnees ook wekelijks een uitgave van Knack Focus en Knack Weekend. Met Knack Focus start het eerste televisieblad uit Vlaanderen. Eerder kreeg de VARAgids (tv-gids van omroep VARA) al toegang tot Verhalenmarkt. Naast de gids zelf is er veel ruimte in het blad voor verhalen over de ruimte wereld van media en entertainment.

Knack Weekend
Knack Weekend is een toonaangevend Vlaams lifestylemagazine. Het blad spot en verslaat trends op het gebied van mode, beauty en wellness alsmede reizen, design en architectuur. Het weekblad staat onder meer bekend om zijn indringende interviews en reportages en kritische analyses. De variëteit aan genres biedt freelancers veel kansen om zich te onderscheiden.

Rechtstreeks pitchen naar deze (en vele andere) bladen? Meld je nu aan via Marlie. Mail je naam, belangrijkste opdrachtgevers en specialisatie(s) en ga direct aan de slag.