Behoor jij al tot de freelancers van Verhalenmarkt? Dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat ons platform sinds de lancering afgelopen herfst vele kleine aanpassingen heeft ondergaan.

Alle verbeteringen zijn bedoeld om Verhalenmarkt zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen. De kinderziektes die bij een beginnend platform horen zijn grotendeels verholpen, maar daarmee zijn we er nog niet.

We blijven natuurlijk niet voor altijd in bèta. Alle blaadjes op bovenstaande foto staan bomvol plannen voor de volgende updates van Verhalenmarkt. Dit voorjaar lanceren we een compleet vernieuwde versie van ons platform. In tegenstelling tot de relatief kleine aanpassingen van de afgelopen maanden, ondergaat Verhalenmarkt zowel qua design als functionaliteit een grondige metamorfose.

Nieuwe plannen
Wat kan je verwachten? Een platform dat nog intuïtiever en slimmer werkt dan nu. Je ziet straks bijvoorbeeld in een oogopslag welke media naar jou op zoek zijn. Het wordt ook beter mogelijk om je pitches te volgen. Zo zie je straks precies welke media jouw pitch hebben bekeken én wat ze ervan vonden. Verder kun je aangeven op welke dagen je beschikbaar bent voor nieuwe klussen en welke verhalen jouw collega’s met behulp van Verhalenmarkt publiceerden. Dit alles in een compleet nieuw en gebruiksvriendelijk design.

Niet onbelangrijk: de bètaversie blijft ondertussen voor alle gebruikers gewoon gratis toegankelijk! Om te blijven bestaan zal Verhalenmarkt op den duur (deels) een betaald platform worden. Hoe dit er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Als social enterprise streven we ernaar Verhalenmarkt voor iedere freelancer en medium toegankelijk te houden.

 

Door en voor freelancers
Je blijft hartstikke welkom om jouw ideeën over hoe we Verhalenmarkt nog beter kunnen maken met ons te delen. Mail, bel of kom op de koffie op ons kantoor. We praten je graag bij!