Verhalenmarkt is deze zomer grondig getest door media en journalisten. Dat levert veel op. Onder meer een aantal interessante pitches die wat ons betreft zo gepubliceerd kunnen worden.

Ook kregen we waardevolle feedback en tips van de testgebruikers. ‘Een leuke pitch zien is één, vertrouwen in de uitvoering een tweede’, mailde een hoofdredacteur van een van de testmedia. Hij wilde graag meer weten over de freelancers op Verhalenmarkt. Wie zijn ze? En wat doen ze? Het korte profiel onderaan de pitch gaf onvoldoende informatie. Jammer, vond de hoofdredacteur, want wat je koopt is grotendeels afhankelijk van wie het maakt.

Feedback die we ter harte hebben genomen. De nieuwe profielpagina staat nu live, waardoor chefs in een oogopslag een goede indruk krijgen van de ervaring en specialismes van een freelancer. Daarnaast kunnen journalisten nu de belangrijkste stukken uit hun portfolio uploaden om het beeld compleet te maken.

 

Voorbeeld van de nieuwe profielpagina. Tekst gaat verder onder foto. 

Als je veel ervaring hebt, ziet dat er meteen goed uit. Maar ook als je (iets) minder ervaren bent, verhoogt een ingevuld profiel de kans dat je pitch wordt opgepikt door de media.

Coming soon:
Met de ontwikkeling van de vernieuwde profielpagina zijn we er nog niet. Het team van Verhalenmarkt heeft de hele zomer keihard gewerkt om Verhalenmarkt nog gebruiksvriendelijker te maken. We leggen momenteel de laatste hand aan onze vernieuwde chat, zodat media en journalisten straks nog makkelijker met elkaar in contact komen. Deze update zal niet lang meer op zich laten wachten.

Aanmelden voor Verhalenmarkt?

De officiële lancering van Verhalenmarkt vindt plaats na de zomer. Vanaf dan is het platform ook toegankelijk voor media en journalisten die niet tot de testgebruikers behoren. Wil je nu alvast op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op Verhalenmarkt.nl