Verhalenmarkt is live! De (gratis!) bèta-periode loopt ten minste tot einde van het jaar. Benieuwd naar de vernieuwde versie van Verhalenmarkt? Lees snel verder .

Al je ideeën voor verhalen direct zichtbaar voor tientallen Nederlandse en Vlaamse media. Een intuïtieve chat om rechtstreeks met opdrachtgevers te onderhandelen over prijs en lengte van een artikel. Een opdrachten-feed om te zien wat media zoeken. Verhalenmarkt is bedoeld om freelancers en media dichter bij elkaar te brengen. De vernieuwde versie van het journalistieke platform is sinds deze week online.

Aanmelden
Wekelijks krijgen nieuwe journalisten en media toegang tot het platform. Ben je freelance journalist en zijn eerder minimaal vijf van jou artikelen gepubliceerd in de media? Dan verwelkomen we je graag op Verhalenmarkt! Stuur een mail naar marlie@verhalenmarkt.nl om toegang te krijgen en tot de eerste gebruikers van Verhalenmarkt te behoren.

Media op Verhalenmarkt
Ook het aantal media breidt gestaag uit. Eerder verwelkomden we onder andere Quote, VARAgids, Zin, Flair, Vrij Nederland en e52.nl op Verhalenmarkt. Komende weken komen daar mooie titels uit Vlaanderen en Nederland bij. Het gaat hierbij zowel om dagbladen als (online) magazines en vakbladen. Via dit blog en onze social media blijf je op de hoogte van alle nieuwe titels die de komende weken toetreden tot ons platform.

Wil je zeker weten dat je niets mist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op verhalenmarkt.nl

Toon media wie je bent met je eigen Verhalenmarkt-profielpagina.